Telefoon

+ 31 513 744 077

Openingstijden

Ma - Vr:      09:00 - 17:00

WAT IS VOIP? (HOSTED TELEFONIE)

Je maakt alleen nog gebruik van je internetaansluiting en je huidige dure KPN telefoonaansluitingen komen te vervallen. Omdat je geen gebruik meer maakt van dure analoge of ISDN telefoonlijnen bespaar je elke maand vele tientallen tot wel enkele honderden euro’s op de telefoonkosten. Bij Vera Telecom bel je met dezelfde betrouwbaarheid tegen veel lagere tarieven voor het bellen naar vaste en mobiele telefoonnummers.

En dat geldt natuurlijk ook voor internationale tarieven! Heb je meerdere vestigingen en zijn deze verbonden door dezelfde digitale hosted telefooncentrale dan bel je onderling altijd gratis.

 

Geen kosten voor eigen centrale
Hosted Telefonie is een telefooncentrale die niet fysiek aanwezig is op je bedrijfslocatie. De telefooncentrale staat in de server ruimte bij Vera Telecom. Je beschikt enkel over telefoons en een stabiele internetverbinding om gebruik te maken van je telefooncentrale. Het grote voordeel hiervan is dat je geen investering hoeft te doen in een telefooncentrale die je ook nog moet laten onderhouden. Veroudering van de centrale is niet van toepassing, bij Vera Telecom is altijd sprake van de meest recente updates.

Virtuele telefooncentrale
Als gebruiker van de dienst van Vera Telecom maak je gebruik van alle mogelijkheden van de virtuele telefooncentrale. Alle functies die later aan de virtuele telefooncentrale worden toegevoegd krijg je erbij. In andere woorden: je werkt altijd met een nieuwe telefooncentrale en hoeft nooit meer nieuwe hard- of software aan te schaffen.

Veiligheid
Je “virtuele” telefooncentrale wordt door ons 24×7 proactief beheerd, daardoor kunnen wij jou de hoogst mogelijke up-time garantie geven en ben je gegarandeerd altijd telefonisch bereikbaar. Ook bedrijven met enkele medewerkers kunnen gebruikmaken van alle (luxe) functionaliteiten die men normaal gesproken alleen aantreft op dure grote telefooncentrales. Zoals voorkeuze menu’s, wachtrij muziek, conference calling, het loggen van telefoon gesprekken; kortom er is heel veel mogelijk!

Betalen per gebruiker
Je betaalt per gebruiker en per maand voor het gebruik van de virtuele telefooncentrale. De virtuele telefooncentrale is voorzien van een webbased centraal adresboek gecombineerd met een “klik-en-bel” functie en kan vanaf elke locatie met internet toegang gebruikt worden. Je bent niet langer locatie gebonden! Ook integratie met mobiele telefoons is mogelijk! Vera Telecom biedt u bovendien het voordeel van ip telefonie, waardoor je 30 – 50% van je belkosten bespaart.