Telefoon

+ 31 513 744 077

Openingstijden

Ma - Vr:      09:00 - 17:00

TELEFOONCENTRALE

Ultramodern
Vera Telecom biedt een ultramoderne hosted telefooncentrale waarmee je nu en ook in de toekomst geniet van ultiem gebruikersgemak. Omdat Vera Telecom samenwerkt met het Nederlandse bedrijf Xelion Phone Systems ben je altijd gegarandeerd van professionele service en support op je telefooncentrale. Tenslotte is jouw telefooncentrale je meest belangrijke communicatiemiddel naar je klanten. De telefooncentrale van Vera Telecom onderscheidt zich ten opzichte van alle andere systemen ondermeer op het gebied van eenvoudig gebruikersgemak gecombineerd met de meest geavanceerde technologie. Alle denkbare functies worden standaard zonder meerkosten meegeleverd en jouw centrale is volledig in de Nederlandse taal.

Mede omdat de Vera Telecom telefooncentrale is ontwikkeld vanuit de specifieke Nederlandse behoefte is de eindgebruikertevredenheid erg hoog. Voortdurend worden uitbreidingen en verbeteringen doorgevoerd, op deze wijze werk je altijd en gegarandeerd met de allernieuwste versie. Nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen worden kosteloos doorgevoerd.

Toestellen
Om gebruik te maken van de telefooncentrale kun je gebruik maken van een standaard IP-telefoontoestel, een draagbare (DECT) telefoon, mobiele Smart telefoon, maar ook van je computer of laptop. Voor het bellen met de computer of laptop heeb je alleen een headset nodig, de benodigde software om mee te kunnen bellen wordt gratis meegeleverd. De telefooncentrale wordt volledig opmaat door Vera Telecom ingericht en opgeleverd. Indien men zelf het beheer over de centrale wil uitvoeren is dat ook mogelijk.

Handige standaard functies
De Vera Telecom centrale is speciaal ontwikkeld voor alle bedrijven die optimaal bereikbaar willen zijn en gebruik willen maken van de meest moderne mogelijkheden welke een telefooncentrale op dit moment kan bieden. Daarnaast levert het gebruik van de Vera Telecom telefooncentrale een forse besparing op de telefoonkosten.

Eenvoudig in gebruik
Omdat de telefooncentrale zeer eenvoudig in gebruik en beheer is heb je geen hoge eenmalige opstartkosten. De eerste en eenmalige investering blijft laag. Alle handige gebruikers functies zijn standaard en daarvoor geldt geen meerprijs. Standaard functies zijn onder meer, het opnemen van een gesprek, een binnenkomend gesprek kan op meerdere telefoons binnenkomen, onbeperkt aantal verschillende telefoonnummers op de centrale laten binnenkomen, af- en aanwezigheidsmelding, niet storen melding, directe doorschakeling naar ander nummer (ook mobiel), etc.

Locatie ongebonden
Met de Vera Telecom hosted VOIP telefooncentrale maakt het niet uit waar de gebruiker zich bevindt, als deze gebruiker maar toegang heeft tot het internet. Ook andere (buitenlandse) vestigingen en thuiswerkers maken gebruik van dezelfde telefooncentrale en bellen daardoor onderling helemaal gratis. Ook kunnen alle gebruikers van de centrale van elkaar zien of iemand telefonisch bereikbaar is of in gesprek is.